Ervaar de dunne lijn tussen
eenvoud en perfectie

Nu tot €1000,- cashback

Minimalistisch design, ultra dun scherm en verbluffend contrast.

De LG OLED W8 SIGNATURE TV en de LG OLED E8 zijn beeldschoon in hun eenvoud. Het minimalistische design, ontdaan van alle afleiding, focust op de absolute essentie van televisie: het ultra dunne OLED scherm met perfect zwart en verbluffend contrast.

Wallpaper TV

LG OLED W8 SIGNATURE TV

Het design van de LG OLED W8 SIGNATURE TV is teruggebracht naar de esentie: een scherm van nog geen 3 mm dik en is daarmee één van de allerdunste tv’s ter wereld. Hierdoor vormt het een perfecte eenheid met de muur en het tilt elk interieur naar een hoger niveau. Het ultra dunne scherm wordt plat aan de muur bevestigd met magneten zonder een spoor van schaduw achter te laten. De bijbehorende Dolby Atmos® soundbar zorgt voor een echte bioscoopervaring bij jou thuis.

Bekijk de LG OLED TV W8

Zwevende Illusie

LG OLED TV E8

Het design van de LG OLED TV E8 brengt de elegantie van glas samen met de ongeëvenaarde verfijning van de OLED-technologie. Dit zorgt voor een prachtig beeld dat lijkt te zweven in de lucht. LG OLED TV E8 tilt de tv naar een hoger niveau en combineert superieure beeldkwaliteit naadloos met een innovatief ontwerp.

Bekijk de LG OLED TV E8

Kies voor de ongeëvenaarde beeldkwaliteit en het oogstrelende design van de W8 of E8

en ontvang tot €1000,- cashback

Bij aankoop van een actiemodel krijg je na registratie op lgpromotions.nl binnen 8 weken na goedkeuring het cashback bedrag op je rekening. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op de registratiepagina.

Registreer je LG OLED promotiemodel

De ultieme kijkervaring

LG OLED TV geeft zwart perfect weer, dit zorgt voor een verbazingwekkend contrast dat diepte aan alle kleuren toevoegd. De α9 Intelligent Processor is het briljante brein van LG OLED TV, het zorgt bij elk beeld voor een hoge helderheid met veel details, levendige kleuren en meer diepte.

Bioscoopervaring bij jou thuis

Met de LG OLED W8 SIGNATURE TV en de LG OLED TV E8 creëer je een bioscoopervaring bij jou thuis. Dolby Atmos® zorgt voor krachtige, bewegende audio die je overal om je heen ervaart, waardoor de beweging van elk object wordt weergegeven in geluid. Cinema HDR van LG geeft de visie van de filmmaker perfect weer waardoor LG OLED TV echt laat zien wat de filmmaker voor ogen had.

Perfectie tot in de details

Het Spectral AIR SIGNATURE meubel maakt de LG OLED W8 SIGNATURE TV nog mooier en biedt de enige elegante oplossing voor de fascinerende Wallpaper OLED TV in combinatie met de bijbehorende Dolby Atmos® Soundbar. Het meubel sluit naadloos aan op het tv-scherm en loopt door in één vloeiend design. De brede verbindingskabel tussen tv en soundbar verdwijnt onzichtbaar achter het meubel voor perfecte integratie met de ruimte.

X