LG Oled TV

Upgrade nu naar de slimste OLED

title
flower

Ervaar zelf de slimste OLED TV en kies voor verbluffend contrast
en een adembenemende beeld- en geluidsbeleving.

Meer dan 8 miljoen zelfoplichtende pixels die afzonderlijk werken zorgen voor perfect zwart en een verbazingwekkend contrast dat diepte aan alle kleuren toevoegt. Dit is uniek voor OLED en levert een kijkervaring op waar je huidige LED TV nooit aan kan tippen. Met de nieuwe, tweede generatie α9-processor is LG OLED TV nu nog geavanceerder. De intelligente processor met 'deep learning' Artificial Intelligence-algoritme optimaliseert automatisch de beeld- en geluidskwaliteit en garandeert een spectaculaire home entertainment-ervaring, ongeacht de kwaliteit van de content en jouw kijkomgeving.

Ga nu naar je dichtsbijzijnde winkelpunt en ervaar het zelf.

Waar te koop

LG OLED TV C SERIES

LG OLED TV C9

77" & 65" & 55"
  • Perfect zwart. Verbluffend contrast
  • α9 Gen 2 Intelligent Processor
  • 4K Cinema HDR, toont wat de filmmaker bedoelt
  • Dolby Atmos® Bioscoopgeluid bij je thuis
  • Cinema screen design


Bekijk de LG OLED TV C9

TV in woonkamer

De slimste OLED TV. Ervaar nu de unieke voordelen van OLED vs. LED en claim tot €300,- cashback

Registreer de aankoop van jouw promotiemodel door op onderstaande knop te klikken en volg de instructies. Na de goed­keuring van je registratie maken wij het cashback bedrag binnen 8 weken over naar je rekening. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op de registratiepagina.

Registreer je LG OLED promotiemodel

type energieklasse cashback
OLED77C9PLA A (A++ tot E schaal) € 300,- CB
OLED65C9PLA/MLB A (A++ tot E schaal) € 200,- CB
OLED55C9PLA/MLB A (A++ tot E schaal) € 100,- CB

Actievoorwaarden

Authentic Emissive Color

In tegenstelling tot een LCD scherm dat achtergrondverlichting nodig heeft om een beeld te tonen, bestaat OLED uit zelfoplichtende pixel

33 miljoen individueel oplichtende pixels tonen de werkelijke kleuren en geven zo veel details weer dat het beeld bijna niet te onderscheiden is van de werkelijkheid. Dit levert een ongelogelijke kijkervaring op.

Authentic Emissive Color  /  Everywhere View  /  Thinovative Design  /  Ocular Guard

Everywhere View

Loop van de linkerkant naar de rechterkant van je TV. Als je een verschil merkt in helderheid en keur dan is het geen OLED TV.


OLED TV biedt een helder, scherp en optimaal beeld, waar je ook zit.

Authentic Emissive Color  /  Everywhere View  /  Thinovative Design  /  Ocular Guard

Thinovative Design

OLED schermen kunnen dunner zijn dan 1mm. En omdat ze flexibel zijn kunnen ze worden gevouwen, gebogen, opgerolt en zelfs transparant zijn.

OLED tilt niet alleen het interieur van je huis naar een hoger niveau, maar kan je huis zelfs in een kunstgallerie transformeren.

Authentic Emissive Color  /  Everywhere View  /  Thinovative Design  /  Ocular Guard

Ocular Guard

Heb je ooit in je ogen gewreven omdat je vermoeide ogen hebt van het TV-kijken?

Dit overkomt je niet met OLED.
OLED biedt optimale helderheid en minder blauw licht, voor minder vermoeide ogen.

Tevens heeft TUV Rheinland, een hoogstaand test- en certificeringsinstituut, oled geclassificeerd als een technologie die comfortabel is voor je ogen. Als je op zoek bent naar een TV die je ogen beschermt, ga dan voor OLED

Authentic Emissive Color  /  Everywhere View  /  Thinovative Design  /  Ocular Guard

logo a9

De tweede generatie α9-processor is voorzien van een 'deep learning' AI-algoritme, dat de processorsnelheid, beelden en geluid optimaliseert voor alle typen content. Zo wordt de kijker door overweldigend beeld en geluid ondergedompeld in een adembenemende, realistische ervaring.

AI Picture

De tweede generatie α9-processor herkent de oorspronkelijke beeld-kwaliteit en optimaliseert de helderheid en scherpte. Het levert haarscherpe beelden op, ongeacht de kwaliteit van de input van de beelden.

AI Brightness

De lichtsensor detecteert omgevingslicht en de tweede generatie α9-processor optimaliseert automatisch de helderheid van elke pixel om een helder en scherp beeld te behouden, ongeacht het omgevingslicht.

AI Sound & Tuning

De tweede generatie α9-processor analyseert de audiobron om een optimaal geluid te leveren, afhankelijk van het type content. Ook upscalet het 2.0ch-geluid naar virtueel 5.1ch surround sound en calibreert het geluid automatisch optimaal voor jouw kijkomgeving.

4K Cinema HDR weerspiegelt de visie van de filmmaker

Omdat LG's 4K Cinema HDR alle belangrijke HDR standaarden ondersteunt, zie je alle details die de filmmakers je willen laten zien. Geniet van een echte bioscoopervaring met onder andere
Advanced HDR van Technicolor, HDR10 Pro en Dolby Vision™.

Dolby Vision
* HDR10 Pro is een door LG ontwikkelde HDR-oplossing die het HDR-signaal frame voor frame dynamisch verwerkt. Hierbij wordt gebruikgemaakt van 'enhanced dynamic tone mapping'.

Dolby Vision™ & Atmos®
brengen de bioscoopervaring
naar je woonkamer

Dolby Vision™ en Dolby Atmos® zijn toonaangevende HDR- en audio-
oplossingen die ook veelvuldig in bioscopen worden gebruikt. Maak van je
zitkamer een volwaardige thuisbioscoop en geniet optimaal van beeld en
360° surround geluid zoals de filmmaker het bedoeld heeft.

Dolby Atmos
* Dolby Vision is een handelsmerk van Dolby Laboratories. Dolby Atmos en het dubbele-D-symbool zijn geregistreerde handelsmerken van Dolby Laboratories.
X