LG SOUNDBAR SK10Y

De LG SK10Y Dolby Atmos soundbar met een vermogen van 550 watt klinkt geweldig en ziet er ook zo uit. Hij levert een echt ruimtelijk bioscoopgeluid met krachtig surroundgeluid, uitgerust met technologie van Meridian voor betere basweergave en buitengewone klankwaliteit. De SK10Y is bovendien ook compatibel met Google Assistant en sluit dankzij haar moderne design naadloos aan onder je 65” of 55inch LG TV.

LG SOUNDBAR SK10Y

LG SOUNDBAR SK9Y

Met LG’s Dolby Atmos Soundbar SK9Y, met een vermogen van 500 watt, beleef je thuis het premium Atmos surround geluid. De soundbar biedt de mogelijkheid het volume van de naar boven gerichte luidsprekers naar eigen smaak aan te passen. De SK9Y soundbar werkt ook met Google assistant en is een perfecte match met je 55inch LG TV of zelfs groter. Dat is pas genieten!

LG SOUNDBAR SK9Y

Werkt met Google Assistant

De soundbar biedt de optie om met je stem muziek af te spelen, nummers over te slaan en het volume aan te passen. Deze functies zijn beschikbaar in combinatie met elk apparaat met Google assistant, zoals de LG ThinkQ-luidspreker

* Deze functie is beschikbaar als de soundbar is ingeschakeld.

LG in samenwerking met MERIDIAN Audio

Ervaar hoogwaardig geluidskwaliteit. Muziekliefhebbers van over de hele wereld kunnen nu buitengewone klankkwaliteit ervaren dankzij de samenwerking van LG en Meridian, de Britse pioneer voor audio in hoge resolutie.

Beleef bioscoopgeluid thuis met Dolby Atmos®

Dolby Atmos-bioscoopervaring bij jou in de woonkamer. Met LG’s Soundbar SK10Y 5.1.2 ch beleef je thuis het premium Atmos surround geluid. De soundbar biedt de mogelijkheid het volume van de naar boven gerichte luidsprekers naar eigen smaak aan te passen. Dat is pas genieten.

Bekijk alle LG Soundbars

Klik hier

X